26 Eylül 2023

Kendine Zalim Naci Bahtiyar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Naci Bahtiyar
Çevirmen: Naci Bahtiyar

Kendine Zalim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Naci Bahtiyar olan ve Mühür Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 110 sayfalık Kendine Zalim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Zalim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Zalim TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Zalim Yazarı Kimdir ?

Kendine Zalim yazarı Naci Bahtiyar 'dır. Naci Bahtiyar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kendine Zalim PDF indir oku

Kendine Zalim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mühür Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 110 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Zalim TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Zalim TIKLA PDF İNDİR !

Her şiir, şairinin aynasıdır, derler ama şiire bakan okur olursa aynada ne görecekti? Asıl ile suretin, hayal ile gerçeğin ayrımını aynadaki sırrın insafına mı bırakacaktı? Şiirin yurduna ayak basmanın heyecanını duyan dizelere eşlik etmek her okurun hakkıydı elbette. Sözden içeri girmek, aynadaki görünene yaklaşmak, onu anlamak, onunla kelam etmek için sözün perdesini açıyor Naci Bahtiyar.

(Tanıtım Bülteninden)

Kendine Zalim TIKLA PDF İNDİR !Kendine Zalim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kendine Zalim, Naci Bahtiyar

Yorum Gönder