26 Eylül 2023

Alo Narkotik! Ömer Rıza Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Ömer Rıza Yıldız
Çevirmen: Ömer Rıza Yıldız

Alo Narkotik! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Rıza Yıldız olan ve GİZ yayınevinin yayınlamış olduğu, 336 sayfalık Alo Narkotik! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alo Narkotik! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alo Narkotik! TIKLA PDF İNDİR !

Alo Narkotik! Yazarı Kimdir ?

Alo Narkotik! yazarı Ömer Rıza Yıldız 'dır. Ömer Rıza Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Alo Narkotik! PDF indir oku

Alo Narkotik! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. GİZ yayınevi tarafından yayınlanan, 336 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alo Narkotik! TIKLA PDF İNDİR !

Alo Narkotik! TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan'ın bile aklına gelmeyecek şeyler gelir bazı insanların aklına. Çünkü Şeytan'ın hırsı, bu gibi insanların yanında biraz hafif kalır. Bahsi geçen insan görünümlü şeytanların kurnazlıkları, açgözlülüklerini doyurur ve asıl amaçları için araç olur tüm emellerine.

Uyuşturucu kaçakçılığı konusunda uzmanlaşmış olan Emmy, kimsenin aklına gelmeyecek şekillerde yurtiçine uyuşturucu madde sokmaya başlar ve üstüne üstlük bir de yurtiçindeki bağlantılarının ondan yardım istemesi ile bu işin dağıtımını ve pazarlamasını yüklenir. Emmy uyuşturucu dağıtımı konusunda da uzmanlığını konuşturur ve Narkotik Şube'nin radarlarına bir türlü takılmaz.
Serkan ise Kahramanmaraş'tan İstanbul Narkotik Şube'ye yeni atanmış bir komiserdir. Yolu kader arkadaşı olacağı Mustafa ile kesişir. Bu tesadüf tanışma Mustafa ile sınırlı kalmayacaktır. Her perdeyi araladıklarında başka insanlar, başka hayatlar, başka hikayeler göreceklerdir. Ve ardı arkası gelmeyen ipuçlarının sonunu getirebilmek için çok sabırlı olmaları gerekecektir. Bu çözülmesi zor olaylar zincirinde ise en büyük yardımcıları yine tesadüf eseri tanıştıkları Muhsin olacaktır fakat Muhsin'in yardımları karşılıksız değildir.

Her olayın birbiri ile bağlantısının olduğu, yaşanan tesadüflerin ise tesadüf olduğundan şüphe ettirecek heyecanlı bir hikaye okumaya hazır mısın?

(Tanıtım Bülteninden)

Alo Narkotik! TIKLA PDF İNDİR !Alo Narkotik! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Alo Narkotik!, Ömer Rıza Yıldız

Yorum Gönder