27 Eylül 2023

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi Ahmet Seyrek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Ahmet Seyrek
Çevirmen: Ahmet Seyrek

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Seyrek olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 148 sayfalık Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi Yazarı Kimdir ?

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi yazarı Ahmet Seyrek 'dır. Ahmet Seyrek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi PDF indir oku

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 148 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı Devleti'nin onuncu padişahıdır. Osmanlı kaynakları onu, kanun koyucu vasfından dolayı genellikle "Kanuni Sultan Süleyman" diye isimlendirirken, Batılılar, büyük ve kudretli vasfından dolayı kendisini "Muhteşem ve Büyük" (Magnificent, Magnifique, Der Practige, çoğu zaman da sadece Grand Turc) gibi isimlerle anmışlardır.

Sultan Süleyman devri, bütün dünyada gelişen büyük olaylar dolayısıyla Yeniçağ tarihinin en dikkate değer safhalarından birini teşkil eder. 16. yüzyılın başlarında, Amerika'nın keşfinden sonra, Avrupa politikasının denge sistemi kurulmuş ve kuvvetlenmiş; Hristiyanlıkta ortaya çıkan Reform, insanlara yeni bir yol açmıştır. Bundan daha haşmetli çalışma ve büyük sonuçlu zaman, insanlık tarihinde güç bulunur…
Padişahlar serimizde yer alan en önemli isimlerden biri hiç kuşkusuz Kanuni Sultan Süleyman'dır. Osmanlı'ya en parlak dönemini yaşatmış, Avrupa'nın bile hayranlığını kazanmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi TIKLA PDF İNDİR !Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Kanuni Sultan Süleyman - Padişahlar Serisi, Ahmet Seyrek

Yorum Gönder