14 Eylül 2023

Kahverengi Baykuş Ford H. Madox Hueffer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Ford H. Madox Hueffer
Çevirmen: M. Pınar Özyürek

Kahverengi Baykuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ford H. Madox Hueffer olan ve Herdem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kahverengi Baykuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kahverengi Baykuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kahverengi Baykuş TIKLA PDF İNDİR !

Kahverengi Baykuş Yazarı Kimdir ?

Kahverengi Baykuş yazarı Ford H. Madox Hueffer 'dır. Ford H. Madox Hueffer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kahverengi Baykuş PDF indir oku

Kahverengi Baykuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herdem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kahverengi Baykuş TIKLA PDF İNDİR !

Kahverengi Baykuş TIKLA PDF İNDİR !

"...Ama Baykuşu nasıl koruyabilirim?" diye ağlıyordu zavallı prenses, "Nasıl yapabilirim? Daha kim olduğunu bile bilmiyorum."

Kralın tek cevabı: "Sevgili Ismara, Baykuşu koruyacağına söz ver!" oldu.

Ve uzun süre hiçbir şey söylemeyince tek yolun söz vermek olduğunu düşündü ve Prenses onun huzur bulması için söz verdi:

"Söz veriyorum sevgili babacığım, ama yinede Baykuşun kim olduğunu ya da ne olduğunu, neyi koruyacağımı bilseydim keşke..."

(Tanıtım Bülteninden)

Kahverengi Baykuş TIKLA PDF İNDİR !Kahverengi Baykuş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kahverengi Baykuş, Ford H. Madox Hueffer

Yorum Gönder