13 Eylül 2023

Hayali Damlacık Sakineh Asadzadeh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Sakineh Asadzadeh
Çevirmen: Sakineh Asadzadeh

Hayali Damlacık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sakineh Asadzadeh olan ve Şiirden Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Hayali Damlacık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayali Damlacık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayali Damlacık TIKLA PDF İNDİR !

Hayali Damlacık Yazarı Kimdir ?

Hayali Damlacık yazarı Sakineh Asadzadeh 'dır. Sakineh Asadzadeh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Hayali Damlacık PDF indir oku

Hayali Damlacık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şiirden Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayali Damlacık TIKLA PDF İNDİR !

Hayali Damlacık TIKLA PDF İNDİR !

Sakineh Asadzadeh hayatı mistik ve bilinemez yanlarıyla irdeleyen, deneyimlediği yaşamı bu düşünsel boyutta yorumlayan, giderek yer yer zaman ve mekân kaymasıyla bu mistik ve bilinemez yanlarıyla yaşayıp bunu da şiirine yansıtan İranlı Azeri kökenli bir Türk şairi. İran'ın kadim şiir geleneği ve Azerbaycan kültürünün derinliği de bu şiirin çimentosu. Şiirini okurken bu genç kadının hayatı yeniden yaratmada bu coğrafyanın toprağı kadar güçlü ve tarihi gibi zengin olduğunu görmemek mümkün değil. Uzun zamandır pek bilinmeyen komşu ülkeler şiirinden okuyacağımız bu şiir ile şiir dünyamızın aslında ne kadar çok farklı şiir anlayışlarını barındırdığına da tanık olacağız. Okumak gerekiyor Sakine Asadzadeh'i.
Metin Cengiz

(Tanıtım Bülteninden)

Hayali Damlacık TIKLA PDF İNDİR !Hayali Damlacık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Hayali Damlacık, Sakineh Asadzadeh

Yorum Gönder