25 Eylül 2023

Gül Harmanı Tahir Abacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Tahir Abacı
Çevirmen: Tahir Abacı

Gül Harmanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahir Abacı olan ve İkaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gül Harmanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gül Harmanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gül Harmanı TIKLA PDF İNDİR !

Gül Harmanı Yazarı Kimdir ?

Gül Harmanı yazarı Tahir Abacı 'dır. Tahir Abacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Gül Harmanı PDF indir oku

Gül Harmanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gül Harmanı TIKLA PDF İNDİR !

Gül Harmanı TIKLA PDF İNDİR !
Tahir Abacı'nın 1976 yılında yayımlanan ilk kitabı, bir hikâye kitabıydı. Kırk yıl içinde çok sayıda şiir, roman, deneme, inceleme, kültürel araştırma kitabı yayımlayan Tahir abacı, dergilerde hikâye yayımlamayı da sürdürmüştü. Türk Dili, Sanat Olayı, Adam Öykü,Yeni Biçem, Notos gibi dergilerde yayımlanmış hikâyelerden yirmi tanesini bir araya getiren, Gül Harmanı tam kırk yıl sonra, Tahir AbacI'nın ikinci hikâye kitabı olarak yayımlanıyor.
Dünyayı değiştirmek için yola çıkmışlardan yorgun düşmüşlere, taşra boğuntusu yaşayan gencecik insanlardan anılarla gerçeği karıştıran yaşlılara, 1915 İstanbul'unun fantastik mezartaşı şairlerinden teknolojik gereçler içinde boğulan 21. yüzyıl tiplerine, farklı bakış açılarında gezinebilen; tarihselliğe tanıklıklarla açılan, rüzgârlı coğrafyalarda savrulan, sürekli yağan yağmurlarla ıslanan bu hikâyelerde, doğa ile iç içe bir bakış, yoğun bir şiirsellik, dil ustalığı ve atak biçimsel denemeler de dikkati çekmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkaros Yayınları Gül Harmanı TIKLA PDF İNDİR !Gül Harmanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Gül Harmanı, Tahir Abacı

Yorum Gönder