25 Eylül 2023

Bize Bıraktığın Sözler Gürkan Ateş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Gürkan Ateş
Çevirmen: Gürkan Ateş

Bize Bıraktığın Sözler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gürkan Ateş olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bize Bıraktığın Sözler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bize Bıraktığın Sözler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bize Bıraktığın Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Bize Bıraktığın Sözler Yazarı Kimdir ?

Bize Bıraktığın Sözler yazarı Gürkan Ateş 'dır. Gürkan Ateş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bize Bıraktığın Sözler PDF indir oku

Bize Bıraktığın Sözler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bize Bıraktığın Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Bize Bıraktığın Sözler TIKLA PDF İNDİR !
Elena Desserich'te nadir görülen bir beyin kanseri vardı. Elena altı yaşında hayatını kaybedene kadar belki de çoğumuzun yetişkinliğinde bile bilemeyeceği birçok gerçeği öğrenmişti. Yine de çevresindeki herkese hayatın nasıl bir mucize olduğunu hatırlatmaktan asla vazgeçmedi.

Bize Bıraktığın Sözler, Elena'nın ilham veren hikâyesini anlatıyor. Elena'nın annesiyle babası Brooke ve Keith Desserich'in tuttuğu günlüğün sayfalarında bu merhametsiz hastalıkla savaşmaya çalışan bir ailenin duygusal yolculuğunu okuyacaksınız. Elena'nın arkasında bıraktığı özel notlar sevginin ölümü bile aşabileceğine sizi inandıracak. Bu küçük kızın hikâyesi hayatın en karanlık anlarında bile umut ve cesaret bulabilmenin sevgi sayesinde nasıl mümkün olduğunu hepimize kanıtlıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları Bize Bıraktığın Sözler TIKLA PDF İNDİR !Bize Bıraktığın Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bize Bıraktığın Sözler, Gürkan Ateş

Yorum Gönder