25 Eylül 2023

Doctor Who Dehşet Ağı Mike Tucker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Mike Tucker
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Doctor Who Dehşet Ağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mike Tucker olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doctor Who Dehşet Ağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doctor Who Dehşet Ağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doctor Who Dehşet Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Doctor Who Dehşet Ağı Yazarı Kimdir ?

Doctor Who Dehşet Ağı yazarı Mike Tucker 'dır. Mike Tucker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Doctor Who Dehşet Ağı PDF indir oku

Doctor Who Dehşet Ağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doctor Who Dehşet Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Doctor Who Dehşet Ağı TIKLA PDF İNDİR !

"Daha büyük bir böcek göreceğinizi hiç sanmıyorum." Doktor bu kez, İngiltere'nin Wiltshire kasabasının bütün sakinliği arasında II. Dünya Savaşı'ndan kalma bir gizemi aralamaya götüren esrarengiz ve ürkütücü macerasıyla karşınızda!

Gabby Nichols oğlunu uyuturken aniden kızının bağırışını duyar. "Anne! Odamda bir örümcek var." Ve birden çığlıklar başlar… Kevin Alperton okula giderken büyük bir sivrisinek tarafından saldırıya uğrar. Ve işler tehlikeli bir hal alır. Yine de Doktor'u asıl endişelendiren ne koca bir örümcek ağı yumağıyla kozalanmış ölü bir ceset ne de mutasyona uğramış böcek sürüsüdür. Kasabanın dış dünya ile bütün bağlantılarının kesilmesinin ve böceklerin yavaşça kontrolü ele geçirmesinin önüne geçilebilecek mi? Antik bir taş çemberdeki tuhaf semboller ne anlama gelmekte? Kökü II. Dünya Savaşı'na dayanan bu gizem çözülebilecek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Doctor Who Dehşet Ağı TIKLA PDF İNDİR !

13.02.2016

Çeviri

Eğer benim gibi Doctor Who kitaplarının sıkı bir takipçisi iseniz bu çeviri sizi tatmin etmeyecektir. Lütfen sadece bu kitaba bakarak diğer eserleri almamazlık etmeyiniz. Çeviri hatalarından dolayı oluşmuş anlatım bozuklukları diğer kitaplarda mevcut değil

Doctor Who Dehşet Ağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Doctor Who Dehşet Ağı, Mike Tucker

Yorum Gönder