25 Eylül 2023

Companero Rosita Neşe Kutlutaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Neşe Kutlutaş
Çevirmen: Neşe Kutlutaş

Companero Rosita indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Neşe Kutlutaş olan ve Vadi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Companero Rosita eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Companero Rosita ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Companero Rosita TIKLA PDF İNDİR !

Companero Rosita Yazarı Kimdir ?

Companero Rosita yazarı Neşe Kutlutaş 'dır. Neşe Kutlutaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Companero Rosita PDF indir oku

Companero Rosita indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vadi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Companero Rosita TIKLA PDF İNDİR !

Companero Rosita TIKLA PDF İNDİR !

Hapiste karanlık hücrede tek başına dururken, öyle günler yıllar geçirmişken, kimseden bir haber alamadan, kimseyle konuşmadan, dünya hani çok uzakta kalmışken birden bir ışık belirir, bir ses, bir umut… ''Sen tasalanma…'' diyen bir ses… İşte o umut ışığının öyküsü bu kitap. Işığın peşine düşmüş pervane misali, yanmaya razı, dönmemeye yeminli, çıktığı yolun taşlarına kendi elleriyle, cesaret ve sabırla döşeyen R

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Companero Rosita, Neşe Kutlutaş

Yorum Gönder