26 Eylül 2023

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı Safiye Ünüvar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Safiye Ünüvar
Çevirmen: Safiye Ünüvar

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Safiye Ünüvar olan ve Babıali Kültür - BKY yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı Yazarı Kimdir ?

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı yazarı Safiye Ünüvar 'dır. Safiye Ünüvar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı PDF indir oku

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babıali Kültür - BKY yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı sarayındaki hayatın ayrıntılarını aktaran çok az hatıra kitabı yayınlanmıştır. Sayıları üçü beşi geçmez. İşte bunlardan biri Safiye Ünüvar'ın 1964'te basılan "Saray Hatıralarım" kitabıdır. Kendisi, Dârülmuallimât'tan (Kız Öğretmen Okulu) yeni mezun bir genç kız olarak 1915'te saraya girmiş, devrin padişahı Sultan Mehmed Reşad Han'ın torunları olan şehzade ve sultanlara öğretmen tayin edilmiştir.

"Padişah Anneleri" kitabının yazarı Araştırmacı-Yazar Dr. İbrahim Pazan, bu kıymetli hatıratı yayına hazırlarken eserde anlatılan olaylar ve adı geçen kişilerle ilgili açıklamaları ve resimleri de ilave etti. Esere kendi hacmi kadar ayrı bir bölüm eklendi. Böylece okuyucunun, her zaman merak konusu olan Osmanlı sarayı ve saray hayatı ile ilgili doğru bilgileri elde etmesi amaçlandı

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı TIKLA PDF İNDİR !Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Muallimenin Gözünden Sultan Reşad Sarayı, Safiye Ünüvar

Yorum Gönder