27 Eylül 2023

Beyaz Kartalın Sırrı Meriç Turan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Meriç Turan
Çevirmen: Meriç Turan

Beyaz Kartalın Sırrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Meriç Turan olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Beyaz Kartalın Sırrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Kartalın Sırrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Kartalın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Kartalın Sırrı Yazarı Kimdir ?

Beyaz Kartalın Sırrı yazarı Meriç Turan 'dır. Meriç Turan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Beyaz Kartalın Sırrı PDF indir oku

Beyaz Kartalın Sırrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Kartalın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Kartalın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

"Şu durumda onun ne yerinden kalkacak ne de kanadını çırpacak gücü var; neredeyse ölmek üzere. Fakat hayatta kalmak istiyorsa bir seçim yapmalı.Yaşamayı seçerse onu zorlu günler bekliyor; ama bu ölmekten yine de iyidir.Umarım bunu başarır." dedi.

Hakkında çok konuşulan fakat çok az şey bilinen Sultan Abdülmecit dönemi, Meriç Turan'ın kaleminden siz değerli okurlarla buluştu.

Tarihi roman türünde zor bulunan gerçek bir maceranın tadını almaya var mısınız?

Hazırsanız, düne yolculuk başlasın!

(Tanıtım Bülteninden)

Beyaz Kartalın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !Beyaz Kartalın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Beyaz Kartalın Sırrı, Meriç Turan

Yorum Gönder