27 Eylül 2023

Aşkın Sözyaşları Neva Ney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Neva Ney
Çevirmen: Neva Ney

Aşkın Sözyaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Neva Ney olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Aşkın Sözyaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Sözyaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Sözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Sözyaşları Yazarı Kimdir ?

Aşkın Sözyaşları yazarı Neva Ney 'dır. Neva Ney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Aşkın Sözyaşları PDF indir oku

Aşkın Sözyaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Sözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Sözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Bir yönüyle geleneğin şiirini damıtarak, eski şiirin esintisiyle söz dizimini biçime dönüştürmenin çabasını veren Neva Ney; sac ayaklarından biri olan farklı imgelerle şiirselleştirdiği dizelerle şiirini kurmaktadır. Farklı değerlerle kurduğu yerelden evrensele uzanan kaygılarını eleştirel gözlemlerinin gölgesinde veren Neva Ney; sevgi, aşk, insan, yaşam, savaş, çocuk, çocuk gelin vb. eleştirel duyarlılık taşıyan içerik grafiğiyle de bireyden toplumsala doğru şiire yürürken farklı, özgün, olgunlaşmaya açık kendine özgü bir şiir politikasını oluşturabileceğinin izlerini vermektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Sözyaşları TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Sözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Aşkın Sözyaşları, Neva Ney

Yorum Gönder