4 Ağustos 2023

Yüzyıllık Defter Kübra Pehlivan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Kübra Pehlivan
Çevirmen: Kübra Pehlivan

Yüzyıllık Defter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kübra Pehlivan olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüzyıllık Defter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüzyıllık Defter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüzyıllık Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yüzyıllık Defter Yazarı Kimdir ?

Yüzyıllık Defter yazarı Kübra Pehlivan 'dır. Kübra Pehlivan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yüzyıllık Defter PDF indir oku

Yüzyıllık Defter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüzyıllık Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yüzyıllık Defter TIKLA PDF İNDİR !

"Derken ömründe hiç duymadığı lisanlar karıştı seslere. Uzun radyo dalgaları gibi uzaklardan birşeyler çalındı kulağına fakat hiçbirini anlayamadı. İçiçe geçmiş akan görüntülerin içinden Roma tunikleri giymiş adamları, Memlûk kılıçlarını seçti. Ateşlere atılan insanlar gördü. Bastonuna dayanmış duran haşmetli Süleyman Peygamberi tanıdı. Dünya tarihi boyunca bir kadının üstlendiği en ağır yüküyle, gencecik Meryem göründü. Ezilen, hor görülen Yahudiler geçti önünden; ezen ve hor gören Yahudiler… Yavuz geçti beyaz atının üzerinde, mütebessim; Cemal Paşa indi düşünceler içinde merdivenlerden, hürmetle tırmanan Enver Paşa'yı seçti. Sonra birden gül kokuları sardı her yanı. Derin derin çekti içine..."

(Tanıtım Bülteninden)

Yüzyıllık Defter TIKLA PDF İNDİR !Yüzyıllık Defter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yüzyıllık Defter, Kübra Pehlivan

Yorum Gönder