2 Ağustos 2023

Yine mi Çiçek Arif Keskiner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Arif Keskiner
Çevirmen: Arif Keskiner

Yine mi Çiçek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arif Keskiner olan ve Literatür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yine mi Çiçek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yine mi Çiçek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yine mi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Yine mi Çiçek Yazarı Kimdir ?

Yine mi Çiçek yazarı Arif Keskiner 'dır. Arif Keskiner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yine mi Çiçek PDF indir oku

Yine mi Çiçek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Literatür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yine mi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Yine mi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Sinema, basın, sahne, edebiyat dünyasının bildik adlarının sadece sevinçlerini ve hüzünlerini değil, insani ilişkilerini de bütün boyutlarıyla bizlere açan Arif Keskiner bu kitabında figüranlıktan yapımcılığa, senaryo yazımından oyuncu keşfine, fotoroman yöneticiliğinden sinema yönetmenliğine uzanan geniş bir alanda gezdiriyor okurlarını.

Keskiner hayatın imbiğinden damıttığı deneyimlerini, kendine özgü muzipliğiyle okurlarıyla paylaşıyor.

Yaşar Kemal, Türkân Şoray, Kadir İnanır, Tanju Gürsu, Sinan Çetin, Kemal Sunal, Egemen Bostancı ve daha niceleriyle yaşadıklarını anlatırken çok daha belirgin oluyor bu muziplik.

İstanbul'un gece hayatının "kadrolu" müdavimlerinden biri olarak "televoleleşmemiş" ilişkilerin de mümkün olduğunu gözler önüne seriyor.

Renkli bir dünyanın sıcaklığıyla örülü bu anılar demetinde birbirinden ilginç lezzetler bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Yine mi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !Yine mi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yine mi Çiçek, Arif Keskiner

Yorum Gönder