2 Ağustos 2023

Orada Bir Köy Kurancılı Gazi Baran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,36 TL
Yazarı: Gazi Baran
Çevirmen: Gazi Baran

Orada Bir Köy Kurancılı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gazi Baran olan ve Ürün Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Orada Bir Köy Kurancılı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Orada Bir Köy Kurancılı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Orada Bir Köy Kurancılı TIKLA PDF İNDİR !

Orada Bir Köy Kurancılı Yazarı Kimdir ?

Orada Bir Köy Kurancılı yazarı Gazi Baran 'dır. Gazi Baran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Orada Bir Köy Kurancılı PDF indir oku

Orada Bir Köy Kurancılı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ürün Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Orada Bir Köy Kurancılı TIKLA PDF İNDİR !

Orada Bir Köy Kurancılı TIKLA PDF İNDİR !

Bu çalışmanın adı, "Orda bir köy" tamlamasıyla başlıyor. Nasıl bilmeyiz bu sözü. Hani okullarımızda okutulan bir şiir vardı. Sözleri, "Orda bir köy var uzakta/ O köy bizim k.yümüzdür/ Gitmesek de kalmasak da/ O köy bizim köyümüzdür" diye süren bir şiirdi bu. Bu şiirin kulağa hoş gelen bir ezgisi vardır. Hangimiz bu ezgiyi duyduğumuzda köyümüzü özlemle anmayız? Ama bu denli basit olamaz, olmamalı bu iş. Köyüm köyüm deyip de köy için hiçbirşey yapmıyorsak, emek verip çalışmıyorsak örneğin, o köy bizim köyümüz olabilir mi? Bu çalışma, ne tümüyle akademiktir, ne de tezi olan kapsamlı bir çalışmadır. İşte bu ve benzeri sorularla köyüme, köylüme, küçük bir vefa borcunu ödemenin, değerbilirliğin ürünüdür bu çalışma. Benimkisi doğup büyüdüğüm, ekmeğini yiyip suyunu içtiğim bu topraklara kendi ölçümde değerini bilip sevgide bağlılık göstermektir. Kırşehir'in çocuğu yazar Hasan Kıyafet'in, "İnsanın önce doğduğu topraklara, sonra bütün insanlığa olan borcu bitmezmiş . " dediği gibi inanıyorum ki herkesin bu anlamda kökleri olan topraklara… bu toprağın insanlarına yapacağı bir şeyler kesin vardır. Benim de elimden buncası geliyor: Azımız çoğa sayılsın…

(Tanıtım Bülteninden)
Orada Bir Köy Kurancılı TIKLA PDF İNDİR !Orada Bir Köy Kurancılı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Orada Bir Köy Kurancılı, Gazi Baran

Yorum Gönder