4 Ağustos 2023

Yetmezkaç Hakan Tağmaç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Hakan Tağmaç
Çevirmen: Hakan Tağmaç

Yetmezkaç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Tağmaç olan ve Pupa Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yetmezkaç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yetmezkaç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yetmezkaç TIKLA PDF İNDİR !

Yetmezkaç Yazarı Kimdir ?

Yetmezkaç yazarı Hakan Tağmaç 'dır. Hakan Tağmaç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yetmezkaç PDF indir oku

Yetmezkaç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pupa Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yetmezkaç TIKLA PDF İNDİR !

Yetmezkaç TIKLA PDF İNDİR !

"Bu bir bayrak yarışı efendim. Milletimiz uyanacak. Ya, diyecekler, bir çete kurulmuş, iyilikler çetesi, K-A-Ç. Çoluğuna, çocuğuna, karısına, kızına, kardeşine kıyanların kâbusu.


Biz bayrağı devredeceğiz, sonra içinde delikanlılığın zerresini barındıranlar sürdürecek.


Adalet gelinceye kadar, adalet sağlanacak. Vuruşmadan, hakkımızı alamayız değil mi efendim, böyle bir dünya yok, yok!"



Hastalığı ilerleyince ortadan kaybolan Kıbrıs gazisi babasının izini süren Barış, onu anlatmak isterken aslında kendisini yazdığını anlar bir gün... Ancak ilerleyen zaman, romanın yazarı değil başkişisi olduğunu gösterir ona... Fark etmeden bir yazar yaratmış, beklemediği bir anda sözlerini, duygularını ona kaptırmıştır. Kötüleri cezalandırmanın peşindeyken aynı zamanda kendini sorgulamanın ve hayatla hesaplaşmanın içindedir.


(Tanıtım Bülteninden)

Yetmezkaç TIKLA PDF İNDİR !Yetmezkaç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yetmezkaç, Hakan Tağmaç

Yorum Gönder