4 Ağustos 2023

Vakti Saati İsmail Şimşek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: İsmail Şimşek
Çevirmen: İsmail Şimşek

Vakti Saati indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Şimşek olan ve Mevsimler Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vakti Saati eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vakti Saati ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vakti Saati TIKLA PDF İNDİR !

Vakti Saati Yazarı Kimdir ?

Vakti Saati yazarı İsmail Şimşek 'dır. İsmail Şimşek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Vakti Saati PDF indir oku

Vakti Saati indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mevsimler Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vakti Saati TIKLA PDF İNDİR !

Vakti Saati TIKLA PDF İNDİR !

Her sürgün az veya çok ilk insan Hz Adem'in dünyaya sürgün edilmesinin taklididir. Aşık kimse de cennetten bir hata nedeniyle sürgün edilen Müslüman gibi affa layık olmasa da kendini affettirme mücadelesine girer veya girmelidir. Aşık için esaslı mesele cennetten sürgün edilmekten ziyade sevgililer sevgilisinin kalbinden sürgün edilmemektir. Bunun için tevbeler tevbesini arar durur lisanı hali ile.

Aşksızlığa karşı çıktığı için de kendisine yeniden aşık olunan ismi hafi bir baş kahraman ile bu kahramanın yoruma terk ettiği bir başka kahramana uzaklaştırma cezası vermesini farklı farklı hikayelerle kaleme alan İsmail Şimşek' in; aşığın sürgün edilme sürecindeki ruhsal gelgitlerini aşka, güzelliğe ve güzel ahlaka evrilterek - salıncaktaki bir çocuğun salınması gibi eğlence-korku-heyecanın birbiriyle iç içe geçtiği üslupla - anlattığı bu öyküler kitabını okumak için "vakti saati" elinizde.

(Tanıtım Bülteninden)

Vakti Saati TIKLA PDF İNDİR !Vakti Saati TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Vakti Saati, İsmail Şimşek

Yorum Gönder