2 Ağustos 2023

Sarhoş Evliya Teoman Şirin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Teoman Şirin
Çevirmen: Teoman Şirin

Sarhoş Evliya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Teoman Şirin olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sarhoş Evliya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sarhoş Evliya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sarhoş Evliya TIKLA PDF İNDİR !

Sarhoş Evliya Yazarı Kimdir ?

Sarhoş Evliya yazarı Teoman Şirin 'dır. Teoman Şirin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sarhoş Evliya PDF indir oku

Sarhoş Evliya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sarhoş Evliya TIKLA PDF İNDİR !

Sarhoş Evliya TIKLA PDF İNDİR !

"Sorma sarhoş öldükten sonra o köpek onun mezarının başında ağlaya ağlaya öldü. Ben bir köpeğin böyle ağladığını hayatım boyunca duymadım. Heç bir şey yemedi hayvan su bile içmedi zavallı." "Desene onların bağı, biz insanlardan çok daha kuvvetli herhalde. Hayvanların vefa duygusu biz insanoğlundan çok öte. Halil emmi bu çaputlar ne? Her yere bağlamışlar." "Bu olanlar duyulunca, bir de o mezarın mis kokusu eklenince, Sarhoş'un evliya olduğuna inandı millet. Gelip mezarı başında dua etmeye, dilek dilemeye başladılar." "Bu millet Sarhoş'tan da evliya yaptı ya, pes doğrusu." "Öyle deme evlat vardır bir hikmeti, baksana bir insanı hayvanlar bile bu kadar sevdiyse..."

(Tanıtım Bülteninden)

Sarhoş Evliya TIKLA PDF İNDİR !Sarhoş Evliya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sarhoş Evliya, Teoman Şirin

Yorum Gönder