4 Ağustos 2023

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri Yılmaz İmanlık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Yılmaz İmanlık
Çevirmen: Yılmaz İmanlık

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz İmanlık olan ve Sisyphos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri TIKLA PDF İNDİR !

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri Yazarı Kimdir ?

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri yazarı Yılmaz İmanlık 'dır. Yılmaz İmanlık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri PDF indir oku

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sisyphos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri TIKLA PDF İNDİR !

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri TIKLA PDF İNDİR ! Bu bir veda mıydı yoksa? Zaman beni nereye sürüklüyordu? Ruhumda sıralanan şehirlerin sokak lambaları benim için hangi ayrılık şarkısını bestelemişti bu sefer? Ah ayrılık şarkıları! Her şarkı paslı bir kurşun gibi hayallerimi vuruyor, paramparça ediyordu. Ayrılık kokan şarkıları artık taşıyamıyordum heybemde. İçimdeki şehirler eski bir trenin vagonları gibi zamanla bir bir ayrılıyordu birbirinden. Her vagon ağzına kadar ayrılık şarkısıyla doluydu. Taş plakların cızırtılı sesi keskin bir bıçak gibi kesip atıyordu aşk kokan hikayelerimi…

(Tanıtım Bülteninden)

Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri TIKLA PDF İNDİR !Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Nar Çiçeği Yüreğimin Yangın Yeri, Yılmaz İmanlık

Yorum Gönder