3 Ağustos 2023

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri Mutlu Çakır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Mutlu Çakır
Çevirmen: Mutlu Çakır

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mutlu Çakır olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri Yazarı Kimdir ?

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri yazarı Mutlu Çakır 'dır. Mutlu Çakır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri PDF indir oku

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

2. Dünya savaşının en hareketli yıllarında, Milas'ta bir Alman hava üssü vardı. Bu üssün kalıntılarını bugün bile, Milas'tan Muğla'ya giderken görebilirsiniz. Yolun solundaki bu üs, zamana meydan okuyor.

Buradaki hava birliği nedeniyle, Türkiye savaşın kıyısından dönmüştü. 16 Mart 1942, gece yarısının ilk saatlerinde, 3 İngiliz savaş uçağı, Milas'ı bombalamıştı. Kriz, Alman uçaklarının Milas'tan ayrılması ve İngiliz hükümetinin özür dileyerek zararı tazmin etmesi ile çözüldü.

Memed ve İzak'ın hikayesi de, arka planında, savaş ve kıtlık olan bu savaş yıllarında başladı. Dostlukları, İzak'ın 1947'de Milas'ı arkada bırakıp, Telaviv'e göçmesiyle bile sona ermedi. Yıllar boyunca mektuplarla devam etti.

Zeytin dağlarında, dere kenarlarında, buğday ve mısır tarlalarında, koşturan, oyunlar oynayan iki çocuğun yolları ayrılsa da hikayeleri bir noktada yeniden kesişti. Bu kitapta, özellikle Memed'in gözünden "Taştaki Ayak İzleri"ni göreceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Memed ve İzak Taştaki Ayak İzleri, Mutlu Çakır

Yorum Gönder