3 Ağustos 2023

Anneysen Süper Kahramansın Ayça Coşgun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ayça Coşgun
Çevirmen: Ayça Coşgun

Anneysen Süper Kahramansın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayça Coşgun olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anneysen Süper Kahramansın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anneysen Süper Kahramansın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anneysen Süper Kahramansın TIKLA PDF İNDİR !

Anneysen Süper Kahramansın Yazarı Kimdir ?

Anneysen Süper Kahramansın yazarı Ayça Coşgun 'dır. Ayça Coşgun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Anneysen Süper Kahramansın PDF indir oku

Anneysen Süper Kahramansın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anneysen Süper Kahramansın TIKLA PDF İNDİR !

Anneysen Süper Kahramansın TIKLA PDF İNDİR !

Her kadın, dört mevsim gibidir aslında. Hep değişir, hep başkadır, hep farklıdır; yazdır, kıştır, bahardır. Ne yaşatırsan, o oluverir kadın, ne yaşarsa onun mevsimini yaşarsın sen de.

Gönlünde çiçekler açtırırsan, bahar oluverir hayatına, koklamaya doyamayacağın çiçekler sunar sana. Rüzgârlar estirir teninde, ağaçların yeşerir, dalların çiçeklenir; meyveler verdirir, yaşatırsan onu mutluluk bahçende. Yaz oluverir istersen kadın; sıcacık bakışları, samimi gülüşleri, güneş gibi yakar; aşkıyla kavurur seni.

Sonbahar oluverir kadın; üzersen, kırarsan, döküverir yapraklarını, gözyaşı akıtır sana, kapkaranlık olur için, gri bulutlar sarar etrafını, üşütür seni. Kış oluverir kadın, soğuktur ama senindir.

Hayatta tattığın bütün duyguların toplamıdır aslında anne olmak. şey…

(Tanıtım Bülteninden)

Anneysen Süper Kahramansın TIKLA PDF İNDİR !Anneysen Süper Kahramansın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Anneysen Süper Kahramansın, Ayça Coşgun

Yorum Gönder