3 Ağustos 2023

Kalıntılar Hakan Çınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Hakan Çınar
Çevirmen: Hakan Çınar

Kalıntılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Çınar olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kalıntılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalıntılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kalıntılar Yazarı Kimdir ?

Kalıntılar yazarı Hakan Çınar 'dır. Hakan Çınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kalıntılar PDF indir oku

Kalıntılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kalıntılar TIKLA PDF İNDİR !

"Boşluğumu kaplayan rengârenk merdivenler görüyorum. O köşede sonra bu köşede beliriyor. Birer ikişer iniyor sokaklarıma. Toprak sokaklar, su sokaklar ve hava sokaklar merdivenlerle kaplanıyor. Her bir sokak diğerinin üzerinde, yanında, çaprazında rastgele dağılıyor. Eğrilen merdivenler, bükülen merdivenler her bir sokağın ruhuna göre biçim alırken, çok katlı bir labirente dönüşen sokaklar birbirine merdivenlerle bağlanıyor. Toprak sokaklara düşen merdivenlere doğru yürüyorum. Amacım yeri hissetmek ve boşluğumun labirentlerinden toprağa uzattığım merdivenlerle kendime bir yol inşa etmek. Labirentin giriş ve çıkışlarını sadece ben bileceğim. Oradan, yere kaçacağım ve sonra yeniden boşluğuma döneceğim. Havaya süzülen merdivenlerden inip kendi göğümde uçacağım, yeniden çıkıp sonunu göremediğim suyuma atlayacağım.

Ama şimdi yere iniyorum, toprağa yeniden, hızlıca aşarak merdivenlerimi..."

(Tanıtım Bülteninden)

Kalıntılar TIKLA PDF İNDİR !Kalıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kalıntılar, Hakan Çınar

Yorum Gönder