4 Ağustos 2023

Film Şeridi Halit Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,11 TL
Yazarı: Halit Yılmaz
Çevirmen: Halit Yılmaz

Film Şeridi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halit Yılmaz olan ve Kutlu Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Film Şeridi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Film Şeridi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Film Şeridi TIKLA PDF İNDİR !

Film Şeridi Yazarı Kimdir ?

Film Şeridi yazarı Halit Yılmaz 'dır. Halit Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Film Şeridi PDF indir oku

Film Şeridi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kutlu Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Film Şeridi TIKLA PDF İNDİR !

Film Şeridi TIKLA PDF İNDİR ! Öyle bir noktadaydı ki o anda, sanki "dünyadaki sırat" üzerine çıkmış, ne tarafa gideceğini kestiremiyordu adeta. Gözünün önünde sevdiği, arkada bir başka sevdiği. Yıllardır göremediği kardeşine kavuşmanın mutluluğu, kavuşma şeklinin azabı. Kalıp bu yeni hayatını sürdürme isteği, hala gücü yerinde iken kaçıp uzaklaşma tereddüdü. Acaba istese kaçabilir miydi? Arkasındaki kararlı insan buna müsaade eder miydi? Acaba, Ferhat'ta abla sevgisi ağır basıp yumuşama ve devamını getirmeden vazgeçme ihtimali olabilir miydi? Şimdi Zeliha kaçmaya yeltense, bu ihtimali de sürdürür müydü? Sahi ya, acaba kendisi kaçmak istiyor muydu ki? (Tanıtım Bülteninden) Film Şeridi TIKLA PDF İNDİR !Film Şeridi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Film Şeridi, Halit Yılmaz

Yorum Gönder