2 Ağustos 2023

Dem Bacaları Aynur Erden Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Aynur Erden
Çevirmen: Aynur Erden

Dem Bacaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aynur Erden olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dem Bacaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dem Bacaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dem Bacaları TIKLA PDF İNDİR !

Dem Bacaları Yazarı Kimdir ?

Dem Bacaları yazarı Aynur Erden 'dır. Aynur Erden yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dem Bacaları PDF indir oku

Dem Bacaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dem Bacaları TIKLA PDF İNDİR !

Dem Bacaları TIKLA PDF İNDİR !

Bazen zor zannettiğimiz soruların cevapları kolay, kolay zannettiğimiz soruların cevapları ise zannımızdan çok fazla zor olabiliyor. Hayat imtihanı da işte böyle... Sürprizlerle dolu. Kimsenin sorusu bir diğerininkine benzemiyor. Kopya çekme şansınız yok. Sorulan soruları gözümüzde büyütmeden tevekkül ve teslimiyeti iki elmas anahtar yapıp kapalı olduğunu zannettiğimiz kapılara yönelmek ya da basite aldığımız sorularda hiçliğimizi bilip açık zannettiğimiz kapıların önünde tam bir acz ve fakr ile beklemek lazım. Ta ki kapının, anahtarın, derdin, dermanın sahibi bizi içeri buyur edene dek...

"Dünyaya geldiğimiz gibi gitseydik, hiç gönderilmezdik. Kimin özünde elmas, kimin özünde kömür var, hayat denilen imtihan ile zuhura çıkar."

(Tanıtım Bülteninden)

Dem Bacaları TIKLA PDF İNDİR !Dem Bacaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dem Bacaları, Aynur Erden

Yorum Gönder