3 Ağustos 2023

Bir Yazarın Öğleden Sonrası F. Scott Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: F. Scott Fitzgerald
Çevirmen: F. Scott Fitzgerald

Bir Yazarın Öğleden Sonrası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı F. Scott Fitzgerald olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Yazarın Öğleden Sonrası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yazarın Öğleden Sonrası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yazarın Öğleden Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yazarın Öğleden Sonrası Yazarı Kimdir ?

Bir Yazarın Öğleden Sonrası yazarı F. Scott Fitzgerald 'dır. F. Scott Fitzgerald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Yazarın Öğleden Sonrası PDF indir oku

Bir Yazarın Öğleden Sonrası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yazarın Öğleden Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yazarın Öğleden Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

"Çoğumuz var olmak, üremek ve bunları yapabilmek için savaşmakla yetiniriz; yaygın kanıya göre birinin yazgısını denetlemek için girişilen başarısızlığa mahkûm denemeler de yalnızca mutlu veya mutsuz azınlığa tanınmış bir haktır."

Amerika'nın Kayıp Çağı... Şatafatlı partiler, gençlik heyecanları, taşralılar, köleler... Bir tarafta refah içinde yüzenler, diğer tarafta onlara gıptayla bakanlar...

İhtişamın gölgesinde kaybolmuş ruhların arasından seçtiği karakteriyle 20. yüzyıl edebiyatına damgasını vuran F. Scott Fitzgerald; Gürültülü Yirmi'leri, Caz Çağı çılgınlıklarını ve toplumsal kutuplaşmayı da öykülerinde gözler önüne seriyor.

"Fitzgerald'ın yeteneği, bir kelebeğin kanatlarındaki desenler kadar doğaldı."

Ernest Hemingway

"Fitzgerald gerçekte ve edebî anlamda bir 'nesil' yaratmıştır."

The New York Times

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Yazarın Öğleden Sonrası TIKLA PDF İNDİR !Bir Yazarın Öğleden Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Yazarın Öğleden Sonrası, F. Scott Fitzgerald

Yorum Gönder