4 Ağustos 2023

Aşkımın Hikayesi İrem Yoldaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: İrem Yoldaş
Çevirmen: Merve Kıyıcı

Aşkımın Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İrem Yoldaş olan ve Sisyphos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkımın Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkımın Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkımın Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Aşkımın Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Aşkımın Hikayesi yazarı İrem Yoldaş 'dır. İrem Yoldaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Aşkımın Hikayesi PDF indir oku

Aşkımın Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sisyphos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkımın Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Aşkımın Hikayesi TIKLA PDF İNDİR ! Okumaya başlamadan, ne okuduğu hakkında bilgisi olmalı insanın. Bu kitapta kuşlar, böcekler, havalı hikâyeler, tozpembe hayaller bulamayacağın kesindir. Lakin çok hüzünlü bir hikayeye konuk olmuş pırlanta gibi kalbimin tuzla buz edilmiş hikayesine tanık olacaksın. Zamane klişe atan kalpler veya günü gününe değişen ruh haliyle aşka, sevgiye yaklaşan bir hikaye değil benim hikayem. Tam tersine canıma acı, sigarama küllük ve hayalime saplanan cam kırıkları bulacaksınız satırlarımda…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkımın Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Aşkımın Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Aşkımın Hikayesi, İrem Yoldaş

Yorum Gönder