3 Ağustos 2023

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba Demircan Türkdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,75 TL
Yazarı: Demircan Türkdoğan
Çevirmen: Demircan Türkdoğan

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Demircan Türkdoğan olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anılarla Balıkçı'ya Merhaba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anılarla Balıkçı'ya Merhaba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anılarla Balıkçı'ya Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba Yazarı Kimdir ?

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba yazarı Demircan Türkdoğan 'dır. Demircan Türkdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba PDF indir oku

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anılarla Balıkçı'ya Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba TIKLA PDF İNDİR ! Halikarnas Balıkçısı'nın "Merhaba"sıyla bıraktığı izleri bulacaksınız bu kitapta. Demircan Türkdoğan titiz bir çalışmayla Vedat Türkali'den Zeki Müren'e, İlhan Berk'ten Safiye Ayla'ya, Ülkü Tamer'den Nâzım Hikmet'e kendisini tanımış birçok insanın Halikarnas Balıkçısı'yla ilgili söylediklerini, yazdıklarını, anılarını bir araya getirmiş. Bu anıları okurken hem Halikarnas Balıkçısı'nı farklı yönleriyle tanıyacak, hem de o günün şartlarında sürgün olarak geldiği Bodrum için neler yaptığını göreceksiniz. İlk kez 2001 yılında Bodrum Ajans tarafından basılan ve artık bulunmayan kitabı, gözden geçirilmiş ve yenilenmiş olarak, yeni bir kapakla tekrar okurla buluşturuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Anılarla Balıkçı'ya Merhaba TIKLA PDF İNDİR !Anılarla Balıkçı'ya Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Anılarla Balıkçı'ya Merhaba, Demircan Türkdoğan

Yorum Gönder