3 Ağustos 2023

Aşkın Kahramanı Elif Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,85 TL
Yazarı: Elif Yılmaz
Çevirmen: Elif Yılmaz

Aşkın Kahramanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Yılmaz olan ve Mortena yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Kahramanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Kahramanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kahramanı Yazarı Kimdir ?

Aşkın Kahramanı yazarı Elif Yılmaz 'dır. Elif Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşkın Kahramanı PDF indir oku

Aşkın Kahramanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mortena yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR ! Dakikalar geçti. Gözleri kapalı birbirlerinin kalp atışlarında huzur buldular. Ne bir adım geriye gittiler, ne bir adım öteye. Sanki ortada bir yerde dengeyi kurmuşlardı. Ne bir adım ötesi, ne bir adım gerisi… Başlangıç noktasındaydılar belki de. Aşkın yeni yeni küllerinden doğduğu o yerde. Aşk, sıcacık bir bardak kahvenin dumanında, yorgun anılarda, umut dolu kalp atışlarında yaşıyor bu hikâyede. Bir çift ceylan gözle nefes alıyor ve yine karanlıkları aşıp o bakışlara ulaşmaya çalışıyor. Aşk kuytu karanlıklardan kurtulmaya çalışıyor bu hikâyede, onu karanlıklardan kurtaracak kahramanını arıyor. Karanlıklara saklıyor aşkı Nihan. Kalbine hiç ulaşamasın diye. Ve sonra şiir gibi seviyor Nihan'ı Baran. Öyle incitmeden. Sadece bir kez gülsün diye. Baran hep çok seviyor. Hikâye de böyle başlıyor işte…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşkın Kahramanı, Elif Yılmaz

Yorum Gönder