4 Ağustos 2023

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda Cemşit Piran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,43 TL
Yazarı: Cemşit Piran
Çevirmen: Cemşit Piran

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemşit Piran olan ve Gita Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda TIKLA PDF İNDİR !

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda Yazarı Kimdir ?

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda yazarı Cemşit Piran 'dır. Cemşit Piran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda PDF indir oku

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gita Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda TIKLA PDF İNDİR !

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda TIKLA PDF İNDİR !

Küçüksu'da kurulan mısır kazanlarından, Alibeyköy'ün sütlü kaynamış mısırlarından yemek nasip olmamış, Çengelköy salatalığını koparıp tatmamış, Gülhane Parkı'nda Karagöz Hacivat oyunu seyredememiş, Çiçek Pasajı'nın entel Cavit'i ile sohbet edememiş, Tepebaşı çocuk tiyatrosunun zevkine varamamış, Sulukule'de raks evlerine gitmemiş, kara trenlerin içinde kovalamaca oynamamış, Kumkapı'da rakı içmemiş, Heybeli'de mehtaba çıkmamış, Kalamış'tan bir tatlı huzur almayı denememiş, Boğaziçi'ndeki şen gönüllere uzanamamış ve aşk yuvası Çamlıca'da sevgilinle birlikte bir iz bırakmamışsan İstanbulluyum diyemezsin… Sadece İstanbul'da yaşadım diyebilirsin.

(Tanıtım Bülteninden)

20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda TIKLA PDF İNDİR !20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, 20 Nolu Tramvay Kadıköy-Moda, Cemşit Piran

Yorum Gönder