4 Temmuz 2023

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler Faruk Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,92 TL
Yazarı: Faruk Duman
Çevirmen: Faruk Duman

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Faruk Duman olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler Yazarı Kimdir ?

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler yazarı Faruk Duman 'dır. Faruk Duman yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler PDF indir oku

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor Faruk Duman'ın bugüne kadaryazdığı altı öykü kitabını bir araya getiriyor. Av Dönüşleri kitabıyla2000 Sait Faik Hikâye Armağanı'nı, Keder Atlısı ile de 2004 HaldunTaner Öykü Ödülü'nü alan Duman, öykülerinde okuru imgelerledolu, masalsı dünyalara götürürken gerçeklikle de bağını aslakoparmıyor. Çaresizliklerimizi, özlemlerimizi ve elbette insanındoğayla ilişkisini yalın bir dil ve kendine özgü üslubuyla işliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Zeytin Taneleri Birbirine Çarpıyor-Toplu Öyküler, Faruk Duman

Yorum Gönder