12 Temmuz 2023

Tüğün Serkan Işın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Serkan Işın
Çevirmen: Serkan Işın

Tüğün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serkan Işın olan ve Ebabil yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tüğün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tüğün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tüğün TIKLA PDF İNDİR !

Tüğün Yazarı Kimdir ?

Tüğün yazarı Serkan Işın 'dır. Serkan Işın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Tüğün PDF indir oku

Tüğün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ebabil yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tüğün TIKLA PDF İNDİR !

Tüğün TIKLA PDF İNDİR !
Türk Şairi herhangi bir teknolojik aygıt ile yazı adına deneye girişmiş midir? Kendi başına yekpare bir teknolojik aygıt haline gelen modern şehirde şair figürü, dönüştürülebilir simgesel alanlar peşinde koşmaktan yorulmamış mıdır? Maruz kaldığı saldırının faili ve kurbanı olarak şair, en uç noktada ''görsel şiir'e doğru koşmaktadır. Cevap verme isteği saldırının tüm katmanlarına karlı büyük bir zenginliğe dönüşebilir. Kime, neye saldırdığının farkında olmak için arada bir geriye bakmak hem teorik düzeyi, hem de muğlâk ve aynalı cepheleri ile şiir tarihi tarafından ''okunmamış hatalı sektörleri'' de gözden geçirmek demek. Modern şehir hiç değişmeyenlerle, sürekli değişenler arasında şairi, edebiyatın malzemelerinin sorgulamaya itmektedir. Böylece şiir, dik olarak hem görsel, hem işitsel, hem de metinsel olarak gündelik hayat içinde şaire yepyeni cepheler açacaktır.



Sayfa Sayısı: 219

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ebabil Tüğün TIKLA PDF İNDİR !Tüğün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Tüğün, Serkan Işın

Yorum Gönder