14 Temmuz 2023

Şefika Serra Menekay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Serra Menekay
Çevirmen: Serra Menekay

Şefika indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serra Menekay olan ve Galeati yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şefika eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şefika ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şefika TIKLA PDF İNDİR !

Şefika Yazarı Kimdir ?

Şefika yazarı Serra Menekay 'dır. Serra Menekay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şefika PDF indir oku

Şefika indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Galeati yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şefika TIKLA PDF İNDİR !

Şefika TIKLA PDF İNDİR !

Serra Menekay, "Aluşta'dan Esen Yeller, Bir Kırım Türküsü", "Kuşbakışı" ve "İğne Oyası"ndan sonra yeni bir roman ile okurlarıyla buluşuyor.

"ŞEFİKA, İsmail Gaspıralı'nın Kızı"…

"Şimdi işini gücünü bırakıp benimle bu yola çıkmanı istiyorum senden. Biliyorum tuhaf, zor, muhtemelen çok zamansız, hatta belki de imkânsız geliyor sana şu an böyle bir yolculuğa çıkmak. Ama bana güven yavrum, pişman olmayacaksın…"

Böyle diyor Münevver, Bilge'ye. Bu satırlarla başlıyor Bilge'nin Şefika'yı, annesini ve kendini tanıma serüveni.

Bu kitapta Şefika Gaspıralı'nın inanılmaz hayat hikâyesini, Serra Menekay'ın akıcı dilinden okuyacaksınız. Şefika'nın babası ve kitabın gizli kahramanı İsmail Gaspıralı'nın Kırım'da başlayıp tüm Rusya'ya yayılan "Türk Eğitim Reformu"na tanıklık edeceksiniz.

Şefika'yı tanıdıkça, yüzyıl önce yaşamış eğitimci, editör, milletvekili, "first lady" ve anne olan aydın ve çalışkan bir Türk kadınının, günümüz aydınlarıyla aynı sorunları yaşamış ve aynı kaygıları taşımış olmasına şaşıracaksınız.

Aydın nesiller yetiştiren bilge kadınlara adanmış bu kitabında Serra Menekay yine tarihi gerçeklikleri, ustaca kurguladığı bir romanın içinde okurun yüreğine dokunarak sunuyor…

İyi okumalar diliyoruz…

(Tanıtım bülteninden)

Şefika TIKLA PDF İNDİR !

13.03.2019

Okunulması gereken bir kitap

Yazarla iğne oyası romanıyla tanıştım.. tüm kitapları birbirinden güzel.. akıcı yalın bir dili var.. özellikle şefika kitabı her açıdan okunması gereken bir kitap..

Şefika TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şefika, Serra Menekay

Yorum Gönder