14 Temmuz 2023

Mandalina Çekirdeği Zekeriya Efiloğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Zekeriya Efiloğlu
Çevirmen: Zekeriya Efiloğlu

Mandalina Çekirdeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zekeriya Efiloğlu olan ve Hayat Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mandalina Çekirdeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mandalina Çekirdeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mandalina Çekirdeği TIKLA PDF İNDİR !

Mandalina Çekirdeği Yazarı Kimdir ?

Mandalina Çekirdeği yazarı Zekeriya Efiloğlu 'dır. Zekeriya Efiloğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mandalina Çekirdeği PDF indir oku

Mandalina Çekirdeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayat Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mandalina Çekirdeği TIKLA PDF İNDİR !

Mandalina Çekirdeği TIKLA PDF İNDİR !

Hadi geri verin bana zamanın geçmek bilmediği, acıların üst üste geldiği, çocukluğumun ve gençliğimin sırtıma bir yük gibi bindiği menekşe kokulu sabahlarımdan hiç olmazsa birini. Hadi geri verin bana aynada asılı kalan gülüşlerimi, yastığımda sakladığım gözyaşlarımı. Hadi geri verin bana, hep boynu bükük baktığım sokakları, boş kalan diğer elimin sıcaklığını, pencerenin pervazlarına asılı kalmış hasretle bakan gözlerimin kirasını. Hadi geri verin, geceleri "Baba!" diye seslendiğim zamanları, sahipsiz bir yürekle bir kez görmek için adımladığım kaldırımları. Hadi geri verin…
* * *
Ömrü çilelerle örülmüş bir genç kadının başından geçenleri okuyunca bu kadar da olmaz diyecek, inanmakta zorlanacaksınız. Hayatın içerisindeki derin girdaplarda tek başına mücadele etmek zorunda kalan, hem gurbeti hem hasreti bir arada yaşayan, Hollanda-Türkiye arasında sıkışmış Aybike'nin yürek burkan hikâyesi sizin de gözlerinizden şebnem tanesi olup kayıp gidecek. O, hem içindeki seslerle hem de kendini yalnız bırakmayan gölgelerle konuşarak sahipsiz bir halde yaşamak zorunda kaldı. Her cümlesinde kendinizden bir şey bulacağınız bu roman acıların yoğurduğu bir kadınının onurlu bir şekilde hayata nasıl da tutunduğunu anlatmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Mandalina Çekirdeği TIKLA PDF İNDİR !Mandalina Çekirdeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mandalina Çekirdeği, Zekeriya Efiloğlu

Yorum Gönder