14 Temmuz 2023

Kara Kara Kapkara Işın Beril Tetik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Işın Beril Tetik
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Kara Kara Kapkara indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Işın Beril Tetik olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Kara Kapkara eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Kara Kapkara ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Kara Kapkara TIKLA PDF İNDİR !

Kara Kara Kapkara Yazarı Kimdir ?

Kara Kara Kapkara yazarı Işın Beril Tetik 'dır. Işın Beril Tetik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Kara Kara Kapkara PDF indir oku

Kara Kara Kapkara indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Kara Kapkara TIKLA PDF İNDİR !

Kara Kara Kapkara TIKLA PDF İNDİR !

Günahlarla birlikte çıkılan yolculuklar, kılıfına uydurulmuş korkunç arzular, insan kılığındaki iblisler, Anadolu'nun kalbindeki kâbuslar, modern şehrin dar sokaklarında gezen habis ruhlar, arafta kalmış insanlar…



Işın Beril Tetik'ten, karanlığın gerçek sesine kulak vereceğimiz, dehşetin melodisini duyacağımız korku öyküleri.



"Geceleri sadece kapkaradır göze en iyi görünen…"



Siz de geceye katılın!



(Tanıtım Bülteninden)



Kara Kara Kapkara TIKLA PDF İNDİR !

06.10.2018

İyi

Her korkuseverin okuması gereken bir kitap. Öyküler, her birinden ayrı bir film senaryosu çıkabilecek kalitedeler.


22.01.2018

Gece Gibi Kara, Ölüm Gibi Kara...

Bir taşra tekerlemesinden adını alan kitapta 8 adet korku öyküsü bulunmakta. Deneysel zombivari olan birisi hariç diğer hepsinde bir hayalet-ruh ve/veya ruhu ele geçirme meselesi var. Bazıları taşrada bazıları kentte geçiyor. Yazarın dili düz, edebi kısmını bir kenara bırakırsak modern korku öykücüsü diyebiliriz dil olarak. Beğendiklerim, ilk öykü "Yolcu Yolunda Gerek" ve kitabın adını aldığı "Kara Kara Kapkara". İlkinde,  adım adım dozu artan dehşet ve delilik, vurucu bir son... Kitabın isim öyküsü ise tam bir taşra korkusu. Çok beğendiğim kapak da o öyküden yola çıkılarak çizilmiş. Öyküdeki çocuk mezarlığı ve mezarlarından çıkıp her birinin ruhunun oyuncaklarıyla oynaması sahnesi cidden iyiydi. Sonuç olarak özellikle 2 öyküyü okumaya değer ve gayet güzel buluyorum. Korku sevenler göz atmalı.

Kara Kara Kapkara TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Kara Kara Kapkara, Işın Beril Tetik

Yorum Gönder