5 Temmuz 2023

Orada Bir Yerde Engin Türkgeldi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,16 TL
Yazarı: Engin Türkgeldi
Çevirmen: Engin Türkgeldi

Orada Bir Yerde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Türkgeldi olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Orada Bir Yerde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Orada Bir Yerde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Orada Bir Yerde TIKLA PDF İNDİR !

Orada Bir Yerde Yazarı Kimdir ?

Orada Bir Yerde yazarı Engin Türkgeldi 'dır. Engin Türkgeldi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Orada Bir Yerde PDF indir oku

Orada Bir Yerde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Orada Bir Yerde TIKLA PDF İNDİR !

Orada Bir Yerde TIKLA PDF İNDİR !

"Çenemde demir halatlar vardı sanki, tek tek, yavaş yavaş koptuklarını duyuyordum. Üzerimdeki adamın ağırlığından nefesim bağırmaya yetmiyordu. Cansız bir inleme sürünerek ancak çıktı ağzımdan. Pas tadı geliyordu belli belirsiz. Gözlüklü, dişime asılmaya devam ediyordu. En sonunda bir çatırtı duydum, çene kemiğim parçalanmıştı sanki. İçimde bir boşluk hissettim."


Engin Türkgeldi'ninOrada Bir Yerde'si, benzerine pek az rastladığımız bir öykü dünyası çıkarıyor karşımıza. Alabildiğine görsel, dünya edebiyatının tanıdık öykülerine ve atmosferine göndermelerle ilerleyen, fantastiğin kıyısında bir öykü dünyası bu. Terk edilmiş kasabalar, köleler, peygamberler, cüceler, krallar ve dağ bayır dolaşan bilge kişiler… Bir solukta, düşünerek, şaşırarak okuyacaksınız.



(Tanıtım Bülteninden)



Orada Bir Yerde TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2020

Büyüleyici

Mükemmel bir kitap okudum. Çok önemli şeyler anlattığı için değil. Kelimeleri bir sanatçı gibi kullandığı, kelimelerin bir araya gelişinden bir sanat eseri ortaya çıkardığı için. Kelimeler öylesine özenle ve dengeli seçilmiş, öylesine uyumla inci gibi sıralanmış ki en zayıf öyküde bile sayfalara öylece bakıyor ve okuyorsunuz, okuyorsunuz, okuyorsunuz... Kitap sanki hipnotize ediyor. Kelimeler sihirli değneğe dönüşüyor, sizi peşinden sürüklüyor. Ben bunu ifade edecek kelimeler bulmakta güçlük çekiyorum. Büyülendim.


21.06.2019

..

Bambaşka diyarlarda, bilinmez bir coğrafyada, zamanda gezindim. İsimsiz kahramanlardan, kâh bir cüceden, kâh bir köleden, kâh bir garip çobandan iz bırakan hikâyeler dinledim.Birbiriyle bağları hem var hem yokmuş gibi, hem fantastik hem de içimizdeki gizli ve acımasız vahşiden beslenip, insana ayna tutacak denli çıplak bir gerçeklikle dolu öykülerin içine daldım. Çok iyi kurgulanmış olay örgüleri, şok etkisi yaratan bitişleri, sizi kendine çekiveren yalın dili ile harmanlanmış öykülere ve bu ince zekâya hayran oldum çıktım. Okuduğum her kitabın sonunda, beni en çok etkileyen öyküyü, yahut romansa en çok iz bırakan karakteri, "kırılma noktasını" seçerim. Fakat bu kitapta "Birini seçsem diğer öykülere haksızlık olacak," hissini öyle baskın geldi ki, bir seçim yapmakta zorlandım.Kısacası, bu senenin okumaktan, kalemi ile tanışmaktan en mutlu olduğum kitapları ve yazarları arasındadır

Orada Bir Yerde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Orada Bir Yerde, Engin Türkgeldi

Yorum Gönder