13 Temmuz 2023

Ölü Ekmeği Dursun Akçam Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Dursun Akçam
Çevirmen: Dursun Akçam

Ölü Ekmeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dursun Akçam olan ve Arkadaş Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölü Ekmeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölü Ekmeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölü Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Ekmeği Yazarı Kimdir ?

Ölü Ekmeği yazarı Dursun Akçam 'dır. Dursun Akçam yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölü Ekmeği PDF indir oku

Ölü Ekmeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadaş Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölü Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !
Dursun Akçam'ın ÖLÜ EKMEĞİ'nde topladığı öykülerin ilk baskısı yazın çevrelerinde olumlu yankılar yaptı. Rusça'ya, Bulgarca'ya çevrildi. Ancak yazarın uzun yıllar Türkiye'ye dönememesi nedeniyle, öteki yapıtları gibi Ölü Ekmeği'nin de yeni baskısı yapılmamıştı. Yayınevimiz bu yapıtı yeniden okurlarına sunmakla önemli bir boşluğu doldurduğu inancı içindedir.



Sayfa Sayısı: 164


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık Ölü Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !Ölü Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölü Ekmeği, Dursun Akçam

Yorum Gönder