13 Temmuz 2023

Iki Dünya Arasında Mehmed Niyazi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Mehmed Niyazi
Çevirmen: Mehmed Niyazi

Iki Dünya Arasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Niyazi olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Iki Dünya Arasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Iki Dünya Arasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Iki Dünya Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Iki Dünya Arasında Yazarı Kimdir ?

Iki Dünya Arasında yazarı Mehmed Niyazi 'dır. Mehmed Niyazi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Iki Dünya Arasında PDF indir oku

Iki Dünya Arasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Iki Dünya Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Iki Dünya Arasında TIKLA PDF İNDİR !
Gurbet insanın kendisiyle boy ölçüştüğü yerdir. Aşk ise orada bir başkadır. Yalnız olan insanın bütün ümitleri o sihirli ilişkide gizlidir. Ona bir adım daha yaklaşmak heyecanıyla gam dehlizini andıran gecelerde sabahlar iple çekilir; ne yazık ki kaderde talihsizlik varsa, her doğan gün aradaki duvarı biraz daha örer. Bu durum hisli ve içli gurbeti yürek ağrılarıyla dokur; ah ne o ağrılara tahammül edilir, ne de onlardan kopulur...
(Tanıtım Yazısından)



Sayfa Sayısı: 196

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Iki Dünya Arasında TIKLA PDF İNDİR !

26.08.2018

güzel

çok acıklıdır çok. gerçek olduğunu bilmek ise daha derin bir iz bırakır.

Iki Dünya Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Iki Dünya Arasında, Mehmed Niyazi

Yorum Gönder