14 Temmuz 2023

O, Muhan Soysal'dı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı:
Çevirmen:

O, Muhan Soysal'dı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Mikado Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O, Muhan Soysal'dı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O, Muhan Soysal'dı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O, Muhan Soysal'dı TIKLA PDF İNDİR !

O, Muhan Soysal'dı Yazarı Kimdir ?

O, Muhan Soysal'dı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

O, Muhan Soysal'dı PDF indir oku

O, Muhan Soysal'dı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mikado Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O, Muhan Soysal'dı TIKLA PDF İNDİR !

O, Muhan Soysal'dı TIKLA PDF İNDİR !
Sınavda nerelerden soru çıkacak diye soruyorsunuz? Boks maçına çıkarken rakibe nasıl vuracağı sorulur mu?` gibi yaşarken efsaneleşmiş Muhan Hoca'nın kitabı `O, Muhan Soysal'dı...

Kitap; şu an Türkiye'de iş ve ekonomi hayatına yön çizen birçok üst düzey yöneticinin de hocası olmuş, tatlı-sert tarzı ve kestirilemez kişiliğiyle Muhan Hoca'yı, bu gizli değeri, tanımayan kişilere de ulaştırmayı hedefliyor.

İlk bölümde, Muhan Soysal'ın hayat hikayesi paylaşılıyor; ailesi, yakın arkadaşları, öğrencileri ve meslektaşlarının tanıklıklarıyla… Okuyucu, Muhan Hoca'nın hayat hikayesini okurken, ODTÜ'nün ve Türkiye'nin 50 yıllık süreci hakkında da bilgi alıyor.

İkinci bölümde, Muhan Soysal'ın hayattayken bir öğrencisi ile yaptığı sohbetler bulunuyor. Bu sayede okuyucular hayattayken 5,000 adetten daha fazla kitap okumuş, okuduklarını farklı bakış açısıyla özümseyerek çevresindekilerle paylaşmış Muhan Hoca'nın; iş hayatı, Tür

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, O, Muhan Soysal'dı,

Yorum Gönder