14 Temmuz 2023

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları Fatih Ertürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Fatih Ertürk
Çevirmen: Fatih Ertürk

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatih Ertürk olan ve Halk Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları TIKLA PDF İNDİR !

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları Yazarı Kimdir ?

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları yazarı Fatih Ertürk 'dır. Fatih Ertürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları PDF indir oku

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Halk Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları TIKLA PDF İNDİR !

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Namık Kemal.

Kültür ve sanat hayatımızın 'Susmayan Vicdanı'…

O, edebiyatımızda, insanlık için büyük önem taşıyan, vatan, millet ve hürriyet gibi kutsal kavramları eserlerinde ilk olarak açık bir şekilde işleyen ve yücelten, sonuçta haklı olarak 'vatan ve hürriyet şairi' unvanını kazanan, yaptığı devrim gibi yenilikler sonunda sürgünü ve azli göze alacak kadar da idealist olan, gür sesli, cesur bir kalemdir.

O döneminin susmayan vicdanı, bükülmez bileğidir.

O, eski sanat anlayışını kırarak, Batılı formlar deneyen ve nerdeyse tüm türlerde örnekler veren bir rehber, bir öğretmen, bir yol göstericidir.

O, hayatın ve insanın gerçekliğinden kopuk bir sanat anlayışını reddederek, sanatı toplum ve insan için yapan idealist bir devrimcidir.

Kendisinin ve ailesinin yaşadığı zulümlere, sürgünlere aldırış etmeden vatan ve bayrak temalarını işleyerek adeta bayraklaşan, çağının tanığı bir dava adamıdır.

'Susmayan Vicdan' Namık Kemal adlı bu mütevazı çalışma sizi gerçek bir sanatçı ve fikir adamı olan Namık Kemal'i tanımaya davet ediyor.

İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları TIKLA PDF İNDİR !İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, İmzalı-Namık Kemal-Susmayan Vicdan-Fikir ve Kalem Ustaları, Fatih Ertürk

Yorum Gönder