14 Temmuz 2023

İtalyan Öyküleri Henri Beyle Stendhal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,99 TL
Yazarı: Henri Beyle Stendhal
Çevirmen: Henri Beyle Stendhal

İtalyan Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henri Beyle Stendhal olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İtalyan Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İtalyan Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İtalyan Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

İtalyan Öyküleri Yazarı Kimdir ?

İtalyan Öyküleri yazarı Henri Beyle Stendhal 'dır. Henri Beyle Stendhal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İtalyan Öyküleri PDF indir oku

İtalyan Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İtalyan Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

İtalyan Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Asıl adı Marie-Henri Beyle´dir. ´´Stendhal´´ mahlasıyla tanınmıştır. 1793´te Grenoble´da doğan Stendhal, 1842´de Paris´te ölmüştür. Gençliğinde orduya katıldıysa da askerlik yaşamının kendisine göre olmadığını anlayıp Paris´e dönmüştür. Tiyatro ve felsefeyle ilgilenmiştir. Aşık olduğu bir kadının peşinden gittiği İtalya´da uzun yıllar kalmış ve buradayken yazı çalışmalarına başlamıştır. Stendhal, üslup sahbi, romanda tahlile çok yer veren, ruh hallerinin gözleminde büyük başarı gösteren, mantık yapısı çok kuvvetli bir yazardır. Romantizmin romanda kurucusu olarak kendinden sonra gelen yazarları çok etkilemiş, kendi alanında bir akım açmıştır. stendhal´ın değeri ölümünden sonraki dönemlerde anlaşılmıştır.
Gezi, anı, deneme, hikaye roman türünde eserleri vardır
İtalyan Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !İtalyan Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İtalyan Öyküleri, Henri Beyle Stendhal

Yorum Gönder