7 Temmuz 2023

İktisat Penceremden Oktay Yenal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Oktay Yenal
Çevirmen: Oktay Yenal

İktisat Penceremden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oktay Yenal olan ve Homer Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İktisat Penceremden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İktisat Penceremden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İktisat Penceremden TIKLA PDF İNDİR !

İktisat Penceremden Yazarı Kimdir ?

İktisat Penceremden yazarı Oktay Yenal 'dır. Oktay Yenal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

İktisat Penceremden PDF indir oku

İktisat Penceremden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Homer Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İktisat Penceremden TIKLA PDF İNDİR !

İktisat Penceremden TIKLA PDF İNDİR !
Kitap Hakkında: Oktay Yenal'ın Homer yayınları arasında çıkan Cumhuriyet'in İktisat Tarihi, Cumhuriyet Türkiyesi'nin özgün tarihsel gelişimini, makro dengesizliklerini derinliğine irdeleyen bir yapıttı. Bu kez Türkiye'nin yarım yüzyıllık ekonomik-toplumsal evrimini kendi yaşam öyküsüyle bütünleyen yazar, akıcı üslubuyla günlük iktisattan ya da yaşamdan yola çıkarak, siyasi-toplumsal "makro dengesizlikleri" açıklıyor. Makro iktisat okumak isteyenler ilkini, mikroya meraklı olanlar bu kitabı okumalı. 20. yüzyılın ikinci yarısını anlamak için elzem bir anı kitabı Oktay Yenal'ın "penceresi".
Zafer Toprak



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Homer Kitabevi İktisat Penceremden TIKLA PDF İNDİR !İktisat Penceremden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, İktisat Penceremden, Oktay Yenal

Yorum Gönder