6 Temmuz 2023

Bitmeyen Gece Mitat Enç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Mitat Enç
Çevirmen: Mitat Enç

Bitmeyen Gece indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mitat Enç olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bitmeyen Gece eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitmeyen Gece ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitmeyen Gece TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Gece Yazarı Kimdir ?

Bitmeyen Gece yazarı Mitat Enç 'dır. Mitat Enç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bitmeyen Gece PDF indir oku

Bitmeyen Gece indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitmeyen Gece TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Gece TIKLA PDF İNDİR !
Çocukluk ve gençlik yılları bütün diğer iki kitabında anlattığı zorlukları önemsizleştiren mesut hatıralarla dolu olan yazara talih bitmeyen bir gece hazırlar. Gözlerinin ışığı söner ve sonra çileler başlar. Bitmeyen gece insanî ve edebî bakımdan ibretlik bir azim şaheseri, sabır, metanet ve vekar destanıdır. Eser yazarın gözlerinin ferine kavuşmak için çıktığı yolculuğu anlatır. Hangi şartlar altında olursa olsun, hayat karşısında yenilmeyen ve direnmekten vazgeçmeyen bir insanın tok ve ümit aşılayan sesiyle yazılmıştır. O ses bazen kendi kendine yakınır, bazen dipdiridir, bazen de tatlı bir üslupla okuyucuyla konuşur. Bu kitabı da göstermektedir ki Mitat Enç hem edebiyatımız hem de cemiyetimiz için bir övünç kaynağıdır, olmalıdır.



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Bitmeyen Gece TIKLA PDF İNDİR !

19.10.2019

Engelleri yıkan kitap!

Görme duyusu olmayan bir kişi de rüya görebilir mi? En büyük engeli görmemesi mi yoksa toplum mu? "Yardım" adı altında onları kısıtlamak ne kadar doğru?Kitabı bir öğretmen olarak kişisel gelişim ve özel eğitim amacıyla almıştım. Ama okudukça gördümki sade diliyle, herkesin okuması gereken "tek nefeslik" bir başyapıt. Kitapta sadece üniversite yıllarında aniden görme duyusunu kaybeden bir gencin hayatı, azmi, gitgelleri, korkuları ve umutları yok. Özel bireyleri nasıl farketmeden "ÖTEKİLEŞTİRDİĞİMİZİ" gösterdi. Aynı zamanda çevresindekilerin duruma adapte olma süreçlerini, belki bizim de doğru zannettiğimiz yanlışları fark etmenizi sağlıyor. Günümüzden bugüne hala devam eden toplumsal, politik, eğitim sorunları ve imkansızlıkları işliyor. Kitap bu bağlamda  belki çocuğumuz, ebeveynimiz, arkadaşımız, komşumuz, iş arkadaşımız ya da YARINIMIZ olabilecek bu özel bireylere başka bir gözle bakmamızı; neler yapabileceğimizi keşfetmemizi sağlıyor. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.

Bitmeyen Gece TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bitmeyen Gece, Mitat Enç

Yorum Gönder