6 Temmuz 2023

Güz Prensi Anja Snellman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,4 TL
Yazarı: Anja Snellman
Çevirmen: Kübra Ataman

Güz Prensi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anja Snellman olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güz Prensi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güz Prensi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güz Prensi TIKLA PDF İNDİR !

Güz Prensi Yazarı Kimdir ?

Güz Prensi yazarı Anja Snellman 'dır. Anja Snellman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Güz Prensi PDF indir oku

Güz Prensi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güz Prensi TIKLA PDF İNDİR !

Güz Prensi TIKLA PDF İNDİR !
Güzprensi çılgın bir aşkın yıllar ksonrasına taşan öyküsü. Anlatıcıyla anlatılanın birbirlerinden çaldığı ve on beş yıl sonra anlatı alanına taşırdıkları bir öykü. Gençliğin ve çılgın aşkın çerçevesini, Finlandiya'nın başkentinde gelişmekte olan funk ideolojisi çiziyor. Romanın baş kahramanları, Funk'ın Bayan Papazı ve Güzprensi. Yepyeni, tanımadığı bir dünyaya giren genç bir kadın ve ilk yapıtıyla ünlenmiş genç bir yazar.Büyük bir çoşkuyla ve sıcak bir üslupla yazılan roman, yakın tarihe ışık tutma kaygısıyla ayrı bir önem kazanıyor.Yakın tarihi, şiirsel ve çarpıcı bir dille yansıtan Anja Snellman otobiyografik öğeler taşıyan bu dokuzuncu romanıyla edebiyat çevrelernide geniş yankılar yapmış, tartışmalara yol açmıştır.



Sayfa Sayısı: 183

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Güz Prensi TIKLA PDF İNDİR !Güz Prensi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Güz Prensi, Anja Snellman

Yorum Gönder