6 Temmuz 2023

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl Amin Maalouf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Amin Maalouf
Çevirmen: Amin Maalouf

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amin Maalouf olan ve Telos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beatriceden Sonra I.Yüzyıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beatriceden Sonra I.Yüzyıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beatriceden Sonra I.Yüzyıl TIKLA PDF İNDİR !

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl Yazarı Kimdir ?

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl yazarı Amin Maalouf 'dır. Amin Maalouf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl PDF indir oku

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beatriceden Sonra I.Yüzyıl TIKLA PDF İNDİR !

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl TIKLA PDF İNDİR !
Amin Maalouf, çok boyutlu okuma gerektiren bu romanda, yaşanan felaketlerin içinde, bir babanın kızına olan derinliği tarifsiz "baba sevgisi"ni de anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 171


Dili: Türkçe
Yayınevi: Telos Yayıncılık Beatriceden Sonra I.Yüzyıl TIKLA PDF İNDİR !

12.01.2002

Yine aynı şey oldu: Maalouf'un bir kitabını daha bitirdim ve kitaptaki harika kurgu ve güçlü anlatımın sarhoşluğunu yaşamaktayım. Ve yine aynı şey olacak: Sıradaki birkaç kitap, sırf bir Maalouf romanından sonra okunmuş olacağı için, benden tam not alamayacak.
Sadece bu kitabını değil, Amin Maalouf'un tüm kitaplarını -okumamış olduğum bikaç tanesini bile- tavsiye ediyorum kitapseverlere..

Beatriceden Sonra I.Yüzyıl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Beatriceden Sonra I.Yüzyıl, Amin Maalouf

Yorum Gönder