5 Temmuz 2023

Garaj Kemal Hamamcıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Kemal Hamamcıoğlu
Çevirmen: Ilgın Sönmez

Garaj indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Hamamcıoğlu olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Garaj eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Garaj ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Garaj TIKLA PDF İNDİR !

Garaj Yazarı Kimdir ?

Garaj yazarı Kemal Hamamcıoğlu 'dır. Kemal Hamamcıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Garaj PDF indir oku

Garaj indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Garaj TIKLA PDF İNDİR !

Garaj TIKLA PDF İNDİR !
Orkide ve Kahraman ile tanışmak isteyeceğinize, hep hayatımda olsunlar diyeceğinize eminim. Okura böyle hissettirmek de büyük başarı!"
-Zerrin Tekindor-

"Hayattan daha gerçek. İşte tiyatro!"
-Haluk Bilginer-

Birini Sevdiğin Zaman Şehrin Nüfusu 1'e İner Yılbaşı gecesi, belki, herkesi saran heyecana değecek kadar güzel bir gece değildir. Çok mutlu görünen iki kişi, belki dışarıdan bakanların düşündüğü kadar mutlu değildir. İstanbul'da bir garaj. İki yabancı. Orkide ve Kahraman. Saatler saniye gibi geçerken, hepimiz gibi, onlar da gitgide yalnızlaşıyor. Yine de yılbaşı gecesi herkesin, hiç değilse bir parça mutlu olmaya hakkı var.
5
4
3
2
1
İyi Seneler Sev-Gi-Lim!
"Kötüler büyür. Sen, çocuk kalmışsın."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 108

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Garaj TIKLA PDF İNDİR !Garaj TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Garaj, Kemal Hamamcıoğlu

Yorum Gönder