5 Temmuz 2023

12 Yıllık Esaret Solomon Northup Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,98 TL
Yazarı: Solomon Northup
Çevirmen: Gülay Tunç

12 Yıllık Esaret indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Solomon Northup olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 12 Yıllık Esaret eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 12 Yıllık Esaret ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
12 Yıllık Esaret TIKLA PDF İNDİR !

12 Yıllık Esaret Yazarı Kimdir ?

12 Yıllık Esaret yazarı Solomon Northup 'dır. Solomon Northup yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

12 Yıllık Esaret PDF indir oku

12 Yıllık Esaret indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
12 Yıllık Esaret TIKLA PDF İNDİR !

12 Yıllık Esaret TIKLA PDF İNDİR !

Bu unutulmaz otobiyografik eser, Oscar ödüllü "12 Yıllık Esaret" filminin dayanak noktasıdır. New York'ta özgür bir insan olarak doğup büyüyen Solomon Northup'ın gerçek hikayesidir. Sahip olduğu evi ve onu seven karısı ve çocuklarıyla, Amerikan rüyasını yaşamıştır Northup. Sonra bir gün içkisine ilaç katılır, kaçırılır ve Güney'de köle tacirlerine satılır. Okuyacaklarınız yazarın on iki yıl süren zorlu kölelik döneminin kendi ağzından gerçek bir anlatımıdır. Northup'ın sıra dışı serüveni, umudu ve azmi en zor anlarda bile kaybetmemenin önemini anlatıyor.



Birçok eleştirmen kitabın filmden çok daha yoğun ve çarpıcı olduğunu düşünüyor.


(Tanıtım Bülteninden)

12 Yıllık Esaret TIKLA PDF İNDİR !

11.01.2020

Filmini izlemiştim ama

Filmini izlemiştim ama kitabını da merak ettim. Bu nasıl bir süreçtir? Insan sınırlarını zorluyor adeta. Kitapta daha çok önemli ayrıntı var. Kesinlikle filmi seven bunu da okumalı.

12 Yıllık Esaret TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, 12 Yıllık Esaret, Solomon Northup

Yorum Gönder