13 Temmuz 2023

Eski Zaman Kadınları Arasında Nahid Sırrı Örik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Nahid Sırrı Örik
Çevirmen: Nahid Sırrı Örik

Eski Zaman Kadınları Arasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nahid Sırrı Örik olan ve Oğlak Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eski Zaman Kadınları Arasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eski Zaman Kadınları Arasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eski Zaman Kadınları Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Eski Zaman Kadınları Arasında Yazarı Kimdir ?

Eski Zaman Kadınları Arasında yazarı Nahid Sırrı Örik 'dır. Nahid Sırrı Örik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Eski Zaman Kadınları Arasında PDF indir oku

Eski Zaman Kadınları Arasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oğlak Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eski Zaman Kadınları Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Eski Zaman Kadınları Arasında TIKLA PDF İNDİR !
Oğlak Yayınları, usta bir yazarın yıllardır gölgede kalmış yapıtlarını yeniden gün ışığına çıkarıyor.
Nahid Sırrı, beş ninesi, onların uzak yakın çok sayıda akrabaları ve kendi annesi ve babasıyla ilgili anılarını tadına doyulmaz Türkçe'siyle anlatıyor.
Sonuç, bir dönem toplumunun kadın-erkek ilişkilerini, özellikle de kadınların gözlemleriyle, toplumun belki de pek yazı konusu edilmemiş ayrıntılarıyla nefis bir anı kitabı.
Oğlak Yayınları, ilk yayımlanışından yıllar sonra Eski Zaman Kadınları Arasında'yı yeniden basmakla edebiyatseverlere büyük bir hizmet yaptığına inanıyor.



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oğlak Yayıncılık Eski Zaman Kadınları Arasında TIKLA PDF İNDİR !Eski Zaman Kadınları Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Eski Zaman Kadınları Arasında, Nahid Sırrı Örik

Yorum Gönder