14 Temmuz 2023

Emek Emile Zola Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,69 TL
Yazarı: Emile Zola
Çevirmen: Emile Zola

Emek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emile Zola olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Emek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Emek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Emek TIKLA PDF İNDİR !

Emek Yazarı Kimdir ?

Emek yazarı Emile Zola 'dır. Emile Zola yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Emek PDF indir oku

Emek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Emek TIKLA PDF İNDİR !

Emek TIKLA PDF İNDİR !

Emile François Zola (2 Nisan 1840- 29 Eylül 1902), Fransa´da natüralizm akımının öncüsü olan bir yazardır. Zola´nın edebiyat dışındaki şöhreti ise. Dreyfus Davasında takındığı aydın tavrından kaynaklanmaktadır. 1897 yılında Fransız ordusunda Yahudi olması nedeniyle askeri yargının duyarsızlığına kurban giden yüzbaşı Dreyfus´u hükümetin bütün baskılarına rağmen savunan ve Fransa devlet başkanına hitaben ´´İtham Ediyorum´´ makalesini yayınlayan Zola, baskılardan dolayı Fransa´yı terkedip bir süre Londra´da yaşamak zorunda kaldı. Çabaları sonucunda Dreyfus Davası´nın yeniden görülüp adaletin yerini bulması sonucu yurda döndü. Emile Zola, 1902 sonbaharında kaldığı otelin yatak odasında duman zehirlenmesinden öldü.
´´Nana´´, ´´Germinal´´ ve ´´Meyhane´´ en tanınmış romanlarıdır. Tüm romanlarında, doğal ve gerçekçi bir tarzla, hayatın zorluklarından bahsedilir. Örneğin Nana adlı romanda yokluktan dolayı batağa sürüklenen bir genç kızın dramı, büyük bir gerçekçilik ve dramla anlatılır.

(Tanıtım Bülteninden)

Emek TIKLA PDF İNDİR !Emek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Emek, Emile Zola

Yorum Gönder