3 Temmuz 2023

Drakula Bram Stoker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,25 TL
Yazarı: Bram Stoker
Çevirmen: Kerem Sanatel

Drakula indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bram Stoker olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Drakula eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Drakula ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Drakula TIKLA PDF İNDİR !

Drakula Yazarı Kimdir ?

Drakula yazarı Bram Stoker 'dır. Bram Stoker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Drakula PDF indir oku

Drakula indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Drakula TIKLA PDF İNDİR !

Drakula TIKLA PDF İNDİR !

Bir yandan korkun bir yandan

umudun varsa iki kanatlı olursun,

tek kanatla uçulmaz zaten.

Mevlânâ

Edebiyatın en korkunç hikâyelerinden biri olarak kabul edilen Bram Stoker'ın Drakula'sı, yüzyılı aşkın bir zamandır bizi ürkütmeyi başarıyor.

Çünkü onun vampirinin inandırıcılığı hepimizin içine, sürekli yeşeren bir şüphe tohumu ekti.

Genç hukuk müşaviri Jonathan Harker'ın iş için

Transilvanyalı Kont Drakula'nın şatosuna

gitmesiyle başlayan; âşık sevgililerden, vampir avcılarına; gemilerden tımarhanelere ilerleyen "ölümsüz" bir başyapıt.

"Nosferatu balarısı gibi sokunca ölmez. Daha da güçlenir, güçlendikçe erki daha çok kötülüğe yeter. Aramızda dolaşan bu vampir tek başına yirmi adama bedeldir; bir ölümlüden çok daha kurnazdır, çağlar boyunca kurnazlığı artmıştır; kökenlerine dair bilgiler, ölülerin istiharesinden kendisinin hâlâ nemalandığına ve tüm ölülere hükmedebildiğine işaret ediyor; gaddardır, hatta gaddardan da öte,

kaşarlanmış şeytandır, kalpsizdir; belli sınırlar dahilinde dilediği zaman, dilediği yerde

cisimleşebilir, her şekle bürünebilir; yakın çevresinde doğa unsurlarını idare edebilir; fırtına, sis, şimşek yaratabilir; en zararlı yaratıklara hükmedebilir: sıçan, baykuş, yarasa, güve, tilki, hatta kurda; cüssesinden daha iri veya daha ufak görünebilir; bazen buhar olup kayıplara karışabilir. Öyleyse onu yok edecek darbeyi nasıl indireceğiz?"

(Tanıtım Bülteninden)

Drakula TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2019

Harika bir eser.

Kitap ve içeriği bu tür romanların okuyucuları için bir başyapıt niteliğinde. Çeviri özenli ve düzgün, kitabı bir solukta okumanıza yardımcı oluyor. Fakat yayınevinin diğer kitaplarında da olduğu gibi kağıt kalitesine biraz daha özen gösterilebilir.

Drakula TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Drakula, Bram Stoker

Yorum Gönder