3 Temmuz 2023

Acaibü'i Mahlukat Aykut Ertuğrul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,6 TL
Yazarı: Aykut Ertuğrul
Çevirmen: Aykut Ertuğrul

Acaibü'i Mahlukat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aykut Ertuğrul olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Acaibü'i Mahlukat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acaibü'i Mahlukat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acaibü'i Mahlukat TIKLA PDF İNDİR !

Acaibü'i Mahlukat Yazarı Kimdir ?

Acaibü'i Mahlukat yazarı Aykut Ertuğrul 'dır. Aykut Ertuğrul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Acaibü'i Mahlukat PDF indir oku

Acaibü'i Mahlukat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acaibü'i Mahlukat TIKLA PDF İNDİR !

Acaibü'i Mahlukat TIKLA PDF İNDİR !

Ocağın etrafında toplaşıp ninesinin sesinden masallar dinleyenler dünyadaki günlerini sürdüler. Bizse az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik, bu günlere eriştik. Öykü durur mu o da gitti, pek badireler atlattı, pek vadiler aştı. Arada bir çığır açıldığı olduysa da, masalların o eskimeyen sesi dönüşerek öykülerde kendine yer edinmeyi daima başardı. Epiğin güçlü kökleri süzüle süzüle ince ve zarif yapraklara dönüştüler. Mitler ve masallardaki kahramanlar don değiştirip üzerlerine zamanımızın kıyafetlerini geçirdiler. Kahramanlar değişir de yaratıklar durur mu? Devler, umacılar, ejderhalar, alageyikler, peri kızları, gulyabaniler tebdil-i kıyafet eylediler.

Dememiz o ki, ölen hayvan imiş, arketipler ölesi değil!

Elbette oturup masalları yeniden yazacak değildik. Yine de, masal yaratıklarını kullanarak bugün nasıl öyküler yazılır merak ediyorduk, heyecanlanıyorduk. Heyecanımızı paylaşanlarla birlikte kendimize bir ocak bulup anlatmaya başladık. Geriye ve ileriye doğru ama sonsuz bir "şimdi"nin içinde yeniden az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik… İşte bu kitap odur!

(Tanıtım Bülteninden)

Acaibü'i Mahlukat TIKLA PDF İNDİR !Acaibü'i Mahlukat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Acaibü'i Mahlukat, Aykut Ertuğrul

Yorum Gönder